PRAVA DRAMA U SRBIJI: Migrant upao u kuću bivšeg igrača „Želje“, popeo se na krov, a onda je nastao krš i lom…

Drama se odvijala u ponedjeljak na kući čuvenog fudbalera FK Željezničar Radmila Mihajlovića

  • Hronika

  • 26. Feb. 2020  

  • 0

Mediji iz Srbije pišu kako je u Mihajlovićev posjed u beogradskom naselju Senjak upao migrant. Preko ograde se navodno popeo na drvo, a potom skočio na krov, gdje je počeo da viče, lomi crijepove i prijeti ubistvom.

"Migrant je imao povrede glave koje je sam sebi nanio, te je najprije odvezen u Urgentni centar. Pošto su mu ljekari sanirali ranu, prebačen je na kliniku za psihijatrijske bolesti", rečeno je Kuriru.

Navodno je migrant bio revoltiran zbog toga što on, njegova žena i djeca nisu dobili azil u nekoj od zemalja Evropske unije, a očevici pretpostavljaju kako je Mihajlovićevu kuću izabrao slučajno jer jugoslavenska legenda u njoj uopće nije živjela.

Mihajović, koji je kroz karijeru igrao i za Bayern, cijeli slučaj nije želio da komentira.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...