KOMŠIĆ O SPALJIVANJU LUTKE SA LIKOM MARTINE MLINAREVIĆ: "Danas lutke, sutra živi ljudi"

Nakon sastanka s liderima SDA i SBB-a – Bakirom Izetbegovićem i Fahrudinom Radončićem – prvi čovjek DF-a i predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić prokomentirao je spaljivanje lutke s likom Martine Mlinarević, književnice i ambasadorice BiH u Češkoj. To se desilo u utorak navečer na karnevalu u Mostaru.

  • Mini market

  • 26. Feb. 2020  26. Feb. 2020

  • 0

"Spaljivali su lutku i s mojim likom i to pravdali karnevalskom atmosferom. No, jasna je poruka koja se time šalje. To je retrogradno, nema opravdanja da je riječ o šali i sarkazmu. To je poruka ne samo Martini Mlinarević nego i meni i svima koji ne misle kao oni. Ipak, možda je i dobro da se to desilo, da vidimo s kim imamo posla. Danas su to lutke, a sutra živi ljudi", upitao je Komšić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...