ČOVIĆU SE NE PIŠE DOBRO: Ljuti protivnik HDZ-a koji osniva stranku u Hercegovini najpopularniji je među Hrvatima…

Zoran Milanović izabrani je predsjednik Hrvatske, Andrej Plenković pred unutarstranačkim izborima, Miroslav Škoro pred osnivanjem stranke. Ko je među biračima popularan, a ko nije donosi Dnevnik Nove TV u svom redovitom mjesečnom istraživanju Crobarometar

  • Regija

  • 27. Feb. 2020  

  • 0

O Milanoviću pozitivan dojam ima 51 posto, a negativan njih 38 posto. Tu u odnosu na početak 2020. nema promjena. No, njegova popularnost je manja od njegovih prethodnika kada su počeli mandat. Tako je 2015. o Kolindi Grabar Kitarović pozitivan dojam imalo 57 posto građana, a 2010. o Ivi Josipoviću pozitivan dojam imalo je 79 posto građana.

Škoro najpopularniji, Bandić negativac

Miroslav Škoro nije postao predsjednik Republike Hrvatske, nije još niti svoje stranke, ali za njega je početak dobar. O njemu pozitivan dojam ima 53 posto, a negativno njih 35 posto. Odmah iza njega je Zoran Milanović s 51 posto građana koji su o njemu imali pozitivan dojam, a njih 38 misli suprotno.

Kolinda Grabar Kitarović napustila je Pantovčak i podijelila naciju. O njoj pozitivan dojam ima 46 posto, ali isti broj građana o njoj ima negativan dojam. U godinu dana ona je “istopila” potporu od gotovo 20 postotnih poena.

Andrej Plenković početak “tvrde kohabitacije” počinje s činjenicom da 40 posto građana ima pozitivan, a njih 51 posto negativan dojam o predsjedniku Vlade.

O Boži Petrovu 38 posto građana misli pozitivno, a njih 43 posto negativno. Davoru Bernardiću pobjeda Zoranu Milanovića nije koristila. O njemu pozitivan dojam ima 29 posto, a negativan njih 51 posto. Milan Bandić i dalje gubi potporu među građanima. Tako o njemu pozitivan dojam ima 21 posto građana, a njih 71 posto negativan dojam.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...