BEOGRADSKI DOKTOR ŠOKIRAO ISTUPOM: "Virus je smiješan, postoji samo na facebooku, žene su otporne i mogu ići u Italiju"! (VIDEO)

Sve stručne službe, svi zdravstveni radnici i svi krizni štabovi na čitavom svijetu koji se već sedmicama bave koronavirusom, mogli su uštedjeti mnogo muke i novca da su samo poslušali doktora Branimira Nestorovića, pulmologa dječje klinike Tiršova.

  • Mini market

  • 27. Feb. 2020  27. Feb. 2020

  • 2

Naime, ovaj beogradski doktor ima sasvim ličan pogled na epidemiju virusa Convid-19 te smatra da isti postoji samo na Facebooku, da su žene prirodno zaštićene estrogenom i da je virus, zapravo, smiješan.

Na konferenciji za medije koju je sazvao srpski predsjednik Aleksandar Vučić, a koja je više izgledala kao stand-up nastup nego obraćanje nekog medicinskog stručnjaka, doktor je odmah na početku kazao da nije ovdje zato što se priključio Vučićevoj stranci, a onda je, jedva susprežući smijeh, počeo nabrajati zbog čega sve misli da opasnosti od koronavirusa uopće nema. 

'Ne mogu da vjerujem da se narod koji je preživio sankcije, bombardiranje i svakojako maltretiranje uplašio najsmješnijeg virusa u povijesti čovječanstva koji na Facebooku postoji', izjavio je Nestorović.

'Ja sam, recimo, na ovom sastanku bio protiv naručivanja maski i testiranja. Mislim da je to potpuno besmisleno. Pazite, da nemamo test, mi ne bismo znali da je epidemija. Već se zna da pada virulencija virusa, znači virus je sve slabiji i slabiji. I inače je slab', kazao je Nestorović i nastavio:

'Žene od koronavirusa štiti estrogen, imaju jako blagi oblik bolesti i praktički ne umiru od virusa. Prema tome, što se žena tiče, slobodno možete u Italiju u šoping. Čujem da će sad biti i veliki popusti pošto niko živ neće da ide.' 

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...