BEĆIROVIĆ OTKAZAO POSLUŠNOST NIKŠIĆU: Jedini iz SDP-a došao na prijem kod Komšića (FOTO)

Danas je "Slobodna Bosna" objavila informaciju da je Nermin Nikšić, predsjednik SDP-a, odlučio da odbije poziv Predsjedništva BiH na svečani prijem povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine koji se večeras održava u zgradi Predsjedništva BiH.

  • Mini market

  • 27. Feb. 2020  27. Feb. 2020

  • 16

Ovu informaciju ubrzo je potvrdio i sam Nikšić saopćenjem da je dobio poziv Predsjedništva BiH da prisustvuje svečanom prijemu povodom Dana nezavisnosti naše zemlje, ali se samo uredno zahvalio na pozivu.

Umjesto prisustva na prijemu u zgradi Predsjedništva BiH, vrh SDP-a predvođen predsjednikom Nikšićem danas se zaputio u Bugojno na Svečanu akademiju koju organizuje SDP.

Svečanost u Bugojnu, saznaje "Slobodna Bosna"m namjerno je tempirana tako da Nikšić ima alibi za nedolazak na svečanost u Predsjedništvu BiH kojoj je domaćin aktuelni predsjedavajući Predsjedništva BiH, Željko Komšić, te se ovaj gest može tumačiti kao svrstavanje na stranu HDZ-a u kampanji bojkotiranja člana Predsjedništva Željka Komšića.

Ipak, na ovakve postupke vrha SDP-a nije mogao pristati i potpredsjednik SDP-a Denis Bećirović, te je odlučio da večeras prisustvuje svečanom prijemu povodom Dana nezavisnosti BiH u organizaciji Predsjedništva BiH, što potvrđuje i fotografija Bećirevića i Komšića iz zgrade Predsjedništva BiH. 

alt

(Sl. B.)

Komentari - Ukupno 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...