NEKA SE PRIPREME ČOVIĆ I HDZ: Miroslav Škoro potvrdio sve, ništa ga više neće zaustaviti…

Predsjednički kandidat na prošlim predsjedničkim izborima u Hrvatskoj, Miroslav Škoro, obraio se glasačima putem Facebooka

  • Politika

  • 28. Feb. 2020  

  • 1

Škoro je poručio kako će osnovati pokret koji će “promijeniti Hrvatsku”.

“Kako sam i obećao, do kraja veljače osnovat ću politički pokret koji će promijeniti Hrvatsku. Neće me zaustaviti ni virusi ni podvale.

Pratite sve uskoro uživo na mojoj Facebook stranici. Hvala vam na strpljenju i povjerenju”, napisao je Škoro u objavi.

Kako je „Slobodna Bosna“ i ranije pisala izvjesno je kako će Miroslav Škoro osnovati stranku i u Hercegovini i oko sebe okupiti nezadovoljnike HDZ-ovom politikom, te pored krajnje desnice u svoje redove privući i one glasače koji su do sada bili odani HDZ-u BiH.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...