DRAMATIČNO U TURSKOJ, ERDOGAN DRŽAVU DIGAO NA NOGE: Nakon šest sati završen sastanak o sigurnosti na najvišem nivou…

Sastanak koji je održan u predsjedničkoj palati u Ankari je bio zatvoren za medije i trajao je blizu šest sati

  • Svijet

  • 28. Feb. 2020  

  • 0

Završen je sastanak o sigurnosti na najvišem nivou kojim je predsjedavao predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan, javlja Anadolu Agency (AA).

Sastanak koji je održan u predsjedničkoj palati u Ankari je bio zatvoren za medije i trajao je blizu šest sati.

Foto: AA

Podsjetimo, guverner Hataya Rahmi Dogan je izjavio da je broj poginulih turskih vojnika u zračnom napadu režimskih snaga na tursku vojsku u Idlibu povećan na 33.

"Ranije sam kazao da imamo i ranjenih vojnika među kojima i oni sa teškim povredama. Nažalost, sedam od teško ranjenih vojnika su preminuli, tako da je broj šehida povećan na 33. Preostali vojnici koji se nalaze u bolnici nisu životno ugroženi. Ponovo porodicama šehida izražavam saučešće, a ranjenima želim brz oporavak", kazao je Dogan.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...