SUMNJATE DA VAM JE NEKO HAKIRAO FACEBOOK PROFIL: Evo kako ćete ih na brzinu onemogućiti da vas špijuniraju…

Ako ste se ikada prijavili na svoj Facebook nalog na nečijem drugom uređaju i brinete se da se niste odjavili, ovaj savjet će vam biti veoma koristan

  • HiTec

  • 28. Feb. 2020  

  • 0

Ukoliko vam se ikada desilo da niste sigurni da li ste se odjavili sa svog naloga koji ste koristili na drugom uređaju i ukoliko sumnjate da vas nakon toga neko špijunira, evo savjeta kako da to provjerite i spriječite.

Facebook ima tehnologiju koja prati gdje je vaš nalog prijavljen i može vam pomoći da se odjavite ili zaštitite svoj nalog od ljudi koji pokušavaju da ga hakiraju.

Facebook vam može dati podatke o lokaciji uređaja na kojima se koristi vaš nalog.

Također vam može reći o kakvom je uređaju riječ, vrsti pretraživača i datumu i vremenu kada je posljednji put pristupljeno vašem nalogu.

Ako nešto ne izgleda kako treba, možete okončati bilo koju aktivnu Facebook sesiju sa one na kojoj ste prijavljeni. Sve što je potrebno je da slijedite korake za pristup informacijama sa desktopa ili pametnog telefona, piše The Sun.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...