LUKAČ NE ČASI ČASA: MUP Republike Srpske istražuje prijetnje smrću Miloradu Dodiku…

Nakon što je u programu uživo upućena prijetnja smrću srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku, reagiralo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske

  • Hronika

  • 28. Feb. 2020  

  • 2

Iz Ministarstva poručuju da će preduzeti sve zakonom predviđene mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti ovog slučaja, te o svemu obavijestiti nadležne organe.

Podsjećamo, gledatelj koji se predstavio kao Savo iz Njemačke, uputio je pitanje Branislavu Borenoviću: "Nekadašnji predsjednik Kennedy je likvidiran, da li može se likvidirati i gospodin Dodik?".

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...