AKCIJA MUP-a KANTONA SARAJEVO I SLUŽBE ZA POSLOVE SA STRANCIMA: Zatekli 151 migranta u napuštenom objektu u naselju Stup

Akcija izvedena u saradnji s Službom za poslove sa strancima.

  • Hronika

  • 28. Feb. 2020  28. Feb. 2020

  • 0

Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo jutros su zatekli 151 migranta koji su zatečeni u stambenom objektu u ulici Munira Gavrankapetanovića u sarajevskom naselju Stup, potvrdio je za Slobodnu Bosnu glasnogovornik MUP-a KS Mirza Hadžiabdić.

Dodao je da je akcija izvedena u saradnji s Službom za poslove sa strancima.

"Jutros je u periodu od 8 do 10 sati izvedena je akcija, nakon operativnih saznanja i dojava građana. Naši pripadnici u jednoj kući su zatekli 151 migranta. Njih 143 je prebačeno u kamp Ušivak, dok je osam migranata preuzela Služba za poslove sa strancima", rekao je Hadžiabdić.

(S. B.)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...