ZAISTA, NEOPISIVI MALOUMNIK: Pijanom vozaču iz BiH na autoputu u Hrvatskoj ispala auta koja je prevozio

Četiri automobila su spala sa kamiona, a očevici tvrde da su dijelovi vozila bili rasuti u krugu od 100 metara

  • Hronika

  • 29. Feb. 2020  29. Feb. 2020

  • 0

Na autoputu A1 kod Zadra sinoć je došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovao vozač kamiona iz BiH, potvrđeno je u zadarskoj policiji.

Kako piše hrvatski portal 24sata.hr, vozač iz BiH je kamionom prevozio putničke automobile. U jednom trenutku je izgubio kontrolu te je probio zaštitnu ogradu i prešao na drugu stranu autoputa gdje se sudario s putničkim automobilom.

Četiri automobila su spala sa kamiona, a očevici tvrde da su dijelovi vozila su bili rasuti u krugu od 100 metara.

U nezgodi niko nije povrijeđen, a izvršenim alkotestiranjem je utvrđeno da je vozač kamiona imao imao 0,84 promila alkohola u krvi.

Saobraćaj je bio blokiran, a pojedini vozači su se, kako tvrdi očevidac, vraćali unazad kako bi se sklonili s autoputa.

"Došao sam možda dvije minute nakon sudara. Skoro sam se zabio u njih", ispričao je očevidac o udesu između čvorova Zadar I i Zadar II u smjeru Zagreba.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...