JERINIĆU, PANIĆU, PLETEMO SE...: Sastanku gradonačelnika Doboja i načelnika Opštine Stanari prisustvuje i Dodik, očito se "zakuhalo"

Ima njih još na sastanku

  • Mini market

  • 29. Feb. 2020  29. Feb. 2020

  • 0

U Doboju je počeo sastanak gradonačelnika Borisa Jerinića i načelnika Opštine Stanari Dušana Panića u prisustvu člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik. Sastanak se održava u Gradskoj upravi Doboj., prenose mediji iz manjeg bosanskohercegovačkog entiteta.

Sastanku prisustvuju i poslanici iz Doboja u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Obren Petrović i Sanja Vulić, poslanik iz Stanara u Narodnoj skupštini RS-a Goran Jerinić, kao i predsjednik Skupštine opštine Stanari Ostoja Stevanović.

Tema sastanka je sporazum o podjeli imovine između Doboja i Stanara.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...