OD NJEGA SE ČOVIĆ NE MOŽE NIČEMU NADATI: Škoro predstavio članove svoje nove stranke, ima glumaca, novinara, doktora...

Kaže da želi stvoriti pokret koji će ispravljati nepravde

  • Regija

  • 29. Feb. 2020  29. Feb. 2020

  • 0

Hrvatski pjevač je, nakon najave da će osnovati političku stranku, danas i službeno predstavio Domovinski pokret Miroslava Škore, piše Index.hr.

"Danas smo osnovali Domovinski pokret punog imena Domovinski pokret Miroslava Škore iz jednostavnog razloga što zakonodavac tako traži", rekao je Škoro i dodao da je pred novom strankom politička utakmica u kojoj želi napraviti promjene. 

"Minimum je bio da nam bude 100 ljudi na osnivačkoj skupštini, bilo ih je 175. Moje je ime u nazivu stranke da bi bila prepoznatljivija", objasnio je i dodao da su izabrani članovi Domovinskog odbora.

Imena u Škorinom timu su Miljenko Čurić, Anita Freiman, Ivan Enjingi, Nikola Grabovac, Josip Jović, Ivan Krpan, Zvonko Lovrić, Vedran Mlikota, Stipo Mlinarić Ćipe, Igor Peternel, Mario Radić, Ante Rončević, Ivan Šušnjar, Marin Topić, Vesna Vučemilović, Milan Vrkljan i Dinko Škegro.

Kaže da želi stvoriti pokret koji će ispravljati nepravde. "Svatko tko se želi u politici bogatiti ili trgovati mandatima, ovdje nije dobrodošao. To vam želim reći odmah. Ti imaju već dovoljno stranki, od HDZ-a, SDP-a i HNS-a pa nadalje", kaže Škoro i ističe da su postojeći zakoni, posebno oni vezani uz izbore i političke stranke, loši i da ih treba mijenjati.

Naglasio je da je strateško pitanje za Hrvatsku demografska revitalizacija.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...