MANEKENKI PAO IMUNITET, A SKUPA S NJIM I SVA ODJEĆA: Opustila se pa objavila fotografiju u toplesu (FOTO)

Bella Hadid je milijunima svojih pratitelja pokazala kako se opušta nakon napornog tjedna u Milanu

  • Sex i grad

  • 29. Feb. 2020  29. Feb. 2020

  • 0

Manekenku Bellu Hadid na Instagramu prati više od 28 milijuna ljudi, a 23-godišnja ljepotica pohvalila se fotografijom u toplesu.

Bella je samo rukama prekrila grudi da ipak ne pokaže sve milijunima pratitelja, a fotografije je objavila s tretmana ljepote nakon što je odradila naporne modne revije na milanskom Tjednu mode.

Popularna manekenka na sebi je imala samo naušnice, a objavila je i nekoliko fotografija nakon tuširanja.

"Ovo nije reklama, samo sam vam htjela pokazati sanjivo mjesto u Parizu koje posjetim svaki put kada mi padne imunitet", napisala je Bella u opisu fotografija.

Manekenka se prije nekoliko dana fotografirala s maskom preko lica u Milanu nakon što je dizajner Giorgio Armani otkazao modnu reviju za javnost zbog širenja koronavirusa na sjeveru Italije.

Bella Hadid i njezina sestra Gigi redovne su gošće svake važnije modne revije na svijetu, a poznate sestre svojom ljepotom očarale su brojne fanove diljem svijeta.

(Dnevnik.hr)  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...