OVO SE NE PAMTI; SALIHAMIDŽIĆ ZAGRMIO NA NAVIJAČE BAYERNA: "Ako ne možete prihvatiti takva pravila, onda nemate mjesto u Bayernu"

Bayern Munchen je sa visokih 6:0 deklasirao Hoffenheim u jučerašnjoj utakmici Bundeslige, ali sjenu na ubjedljivu pobjedu Bavaraca bacili su navijači ovog kluba.

  • Sport

  • 01. Mar. 2020  01. Mar. 2020

  • 0

Oni su podignuli parolu koja je na vulgaran način prozivala vlasnika Hoffenheima Dietmara Hoppa, a sve to je pratilo još uvredljivije skandiranje.

To je rezultiralo prekidom utakmice, a Hasan Salihamidžić, Oliver Kahn i Karl-Heinz Rummenigge su žestoko reagovali i ušli u verbalni okršaj sa svojim navijačima pred tribinom na kojoj su bili smješteni.

Nakon utakmice Hasan Salihamidžić se oglasio na društvenim mrežama gdje je još jednom poručio navijačima šta misli o svemu što se dogodilo.

"Dvije pobjede i 120. rođendan Bayerna. Mogla je to biti savršena sedmica. Dakle, ovo je bio tužan dan. Sramota. Mržnja i netrpeljivost nemaju mjesto u društvu i nogometu. Bundesliga ne smije izgubiti jasno pozicioniranje, a Bayern je sad bio jasan, što se moglo i vidjeti. Svi mi u nogometu se moramo pozabaviti tim problemom bez kompromisa. Mi u Bayernu ćemo analizirati situaciju i onda reagovati. Također je vrlo važno pokazati da mora živjeti tolerancija. Ako ne možete prihvatiti takva pravila, onda nemate mjesto u Bayernu", napisao je Salihamidžić na Twitteru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...