ZIDANE JE PONIZIO BARCELONU U MADRIDU, ALI NA POLUVREMENU SE DOGODILO NEŠTO NEOČEKIVANO: Sve se promijenilo kada je on upao u svlačionicu…

Portugalac je skoknuo do Madrida kako bi uživo gledao El Clasico

  • Sport

  • 02. Mar. 2020  

  • 3

Navijači su ga dočekali ovacijama, a Portugalac je potpisivao autograme na dresove svog bivšeg kluba.

Real je slavio 2:0 golovima Viniciusa Juniora i Diaza, a oba gola su pala u drugom poluvremenu.

Ronaldo se na poluvremenu spustio u svlačionicu kako bi motivirao svoje bivše suigrače. Real je u nastavku razbio Messija i društvo, a Portugalac je golove slavio kao da ih je on zabijao.

''Ronaldo je ušao u svlačionicu na poluvremenu kako bi nas podržao i pružio nam moralnu podršku. Zato sam gol slavio poput njega. Pobjednik je na terenu i izvan terena'', kazao je Vinicius.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...