NIŠTA OD DOLASKA U SARAJEVO: Novi hrvatski predsjednik Zoran Milanović za svoj prvi inozemni posjet odabrao je ovu zemlju, srešće se i sa Hrvatima…

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović prošli tjedan odradio je prvi radni posjet susjednoj Sloveniji, gdje se u Otočcu ob Krki susreo s kolegom Borutom Pahorom.

  • Regija

  • 02. Mar. 2020  

  • 1

Njegov je Ured u ponedjeljak ujutro saopćio je kako je Milanović za svoj prvi službeni inozemni posjet odabrao Republiku Austriju.

Točan datum još nije poznat, a osim sastanka s austrijskim predsjednikom, Zoran Milanović trebao bi se susresti i s gradišćanskim Hrvatima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...