AKO STE GA VIDJELI ODMAH OBAVIJESTITE POLICIJU: Ovo je Dragan iz Zvornika, zbog ovoga je i Interpol za njim raspisao potjernicu…

Ima 46 godina, a sumnjiči se da je kao vođa kriminalne bande odgovoran za najteža krivična djela

  • Vijesti

  • 02. Mar. 2020  

  • 0

Zvorničanin Dragan Stojić (46) od jučer se nalazi na Interpolovoj međunarodnoj potjernici zbog više krađa koje je počinila banda kojom on rukovodi.

Radi se o dvadesetak lopova s područja Zvornika koji se bave provalnim krađama. U pohode su u pravilu odlazili unajmljenim automobilima, provaljivali su u objekte koje su prethodno osmatrali, nakon čega su se s plijenom vraćali na područje Zvornika.

Dragan Stojić ima 46 godina, a sumnjiči se da je kao vođa kriminalne bande odgovoran za najteža krivična djela.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...