VUKANOVIĆ SVE PRIJAVIO POLICIJI: Nakon najave Rajka Vasića da će biti likvidiran, Vukanoviću i njegovoj porodici stigle nove prijetnje...

Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović prijavio je policiji nove prijetnje

  • Mini market

  • 03. Mar. 2020  

  • 0

Piše: NEBOJŠA VUKANOVIĆ

Mafija i režim idu sve dalje u obračunu sa protivnicima i neistomišljenicima, pa nakon najava Rajka Vasića da bi stranci mogli likvidirati Nebojšu Vukanovića pred lokalne izbore, kako bi tobože naudile i smanjile rejting Dodiku i SNSD-u, prljave kampanja i poziva na linč u režimskim medijima, optužbi da sam izdajnik, strani plaćenik i neprijatelj Republike Srpske, stvaranja atmosfere straha i linča, otvorenih prijetnji Čavića i Dodika na poslednjoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske, otišli su i korak dalje, prelazeći crvenu liniju.

alt

Jedna zabrinuta i vidno uplašena djevojka upozorila me je da je tokom sastanka čelnika tzv Udruženja privrednika- UGIP-a u Gradu sunca u subotu, pisanja Saopštenja protiv mene jer govorim o kulučenju radnika i sramno niskim platama od 230 do 250 maraka pojedinim radnicima Industrije alata, bivši predsjednik Mladih SNSD-a Trebinje, vlasnik dvorske firme Segment i još nekih firmi Lazar Brković predložio svojim mentorima Luki Petroviću i Iliji Tamindžiji da mi „napravi zvrčku“, nađe ljude koji bi napali mene ili uznemiravali moje roditelje u porodičnoj kući. Sila je oružje slabih, nenasilje i istina oružje jakih!

alt

Sve detalje sam prijavio policiji, čekam reakciju institucija ali i čekam da vidim koji to mangup ima srce da dođe nepozvan kući. Oko za oko, zub za zub! Hvala još jednom razumnim ljudima unutar sistema na važnim i pravovremenim informacijama. Ko krene na vuka sačekaće ga čopor!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...