ŠAROVIĆ ZGROŽEN PRIJETNJAMA VUKANOVIĆU: "Ako se prijeti poslaniku, šta da očekuju građani"

„Ako je ugrožena bezbjednost jednog narodnog poslanika, šta mogu da očekivati građani?! MUP mora odreagovati na prijetnje Vukanoviću i procesuirati počinioce“, zaključio je Šarović.

  • Politika

  • 03. Mar. 2020  

  • 0

"Najoštrije osuđujem prijetnje upućene poslaniku u Кlubu poslanika SDS u NSRS Nebojši Vukanoviću kao i stvaranje atmosfere linča putem režimskih medija koja ima za cilj opravdavanje tih prijetnji“, istakao je danas predsjednik Spske demokratske stranke Mirko Šarović. 

Šarović očekuje od Ministarstva unutrašnjih poslava Republike Srpske da preduzme sve potrebne radnje kako bi zaštitili narodnog poslanika Vukanovića a one koji su prijetnje uputili da dovedu pred lice pravde. 

On je naglasio da je tragično da je stvorena atmosfera u kojoj neko može da prijeti narodnom poslaniku i da misli da može da prođe nekažnjeno. 

„Ako je ugrožena bezbjednost jednog narodnog poslanika, šta mogu da očekivati građani?! MUP mora odreagovati na prijetnje Vukanoviću i procesuirati počinioce“, zaključio je Šarović u pisanoj izjavi medijima.

Podsjećamo, poslanik u NSRS-u Nebojša Vukanović tvrdi da je dobio informacije da pojedinci iz Trebinja planiraju da mu naprave “zvrčku”, dođu mu kući kada on nije tu, te isprepadaju njegove roditelje ili njega presretnu na ulici.

Takođe, tvrdi da ga već dugo vremena uznemiravaju osobe sa skrivenog broja, koje mjesecima zovu u isto vrijeme i pitaju za zdravlje, za auto i poručuju da se pripazi.

Vukanović je sve objavio na svom blogu. Poručio je da ne želi da glumi žrtvu, ali da je dugo vremena sve trpio, te riješio da ovaj put sve prijavi policiji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...