VEĆ POSTAO PREDMET SPRDNJE: Radnička fronta se na Fejsu ruga Škori, promijenili mu ime stranke

Radnička fronta na svom je Facebooku komentirala Domovinski pokret Miroslava Škore. Preimenovali su ga u Domovinski pocket jer, kako su napisali, Škoro i prijatelji "domovinu shvaćaju kao džep iz kojeg se izvlači što već tim „domoljubima” treba".

  • Regija

  • 03. Mar. 2020  

  • 0

"DOMOVINSKI POCKET

Konačno je osnovana stranka „Domovinski pocket”, Miroslava Škore i prijatelja koji domovinu shvaćaju kao džep iz kojeg se izvlači što već tim „domoljubima” treba. A treba im puno toga. Škoro je devedesetih preko HDZ-a zasjeo na pozicije po raznim ministarstvima i ambasadama. Dvijetisućitih je uz pomoć Sanaderovog HDZ-a postao direktor Croatia Recordsa. Kasnije je preuzeo i Narodni radio.

"Danas taj domoljub surađuje s Bandićem"

Danas taj domoljub surađuje s Bandićem uz pomoć kojeg Firma Omega Software čiji je Škoro suvlasnik godišnje u gradu Zagrebu zarađuje preko 24 milijuna kuna i to samo za usluge održavanja i nadogradnje softverskih alata, a među tim alatima je i sustav pismohrane kojem, usprkos, predate li kakve papire u gradsku pisarnu, kao potvrdu dobijete rukom ispisani papirić.

Ova informatička tvrtka je 2013. godine imala 18 milijuna kuna prihoda, da bi već 2017. godine narasla na 37 milijuna kuna. Prošle je godine u samo prvih šest mjeseci za usluge od Države dobila nešto više od pet milijuna kuna, većinu, četiri milijuna, od Ministarstva regionalnog razvoja, bivše ministrice Gabrijele Žalac koja je Škori inače statirala na konju u spotu.

Malo je većih domovinskih profitera od ovog istinskog domoljuba, a sada se takvi mogu i učlaniti u svoju stranku", napisala je Radnička fronta.

(Index.hr/SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...