KRAJ PRIČE ZA ČOVIĆEVE PRIJATELJE: Predsjednik HDZ-a Hrvatske predstavio novi stranački tim, evo šta kaže o protivnicima…

Predsjednik HDZ-a Hrvatske Andrej Plenković jučer je u Gospiću predstavio svoj tim "Odvažno za Hrvatsku" za unutarstranačke izbore, rekavši kako će i "oni drugi" imati mjesta u stranci te da nitko neće biti šikaniran

  • Regija

  • 04. Mar. 2020  

  • 0

U Gospiću su predstavljeni kandidat za zamjenika predsjednika HDZ-a Tomo Medved i svih četvero kandidata za potpredsjednike - Oleg Butković, Ivan Anušić, Branko Bačić i Zdravka Bušić. 

Plenković je poželio da svi oni osvoje povjerenje glasača i pozvao je okupljene da glasaju za njegov tim.

"Ne može se dobro raditi ako barem najuže vodstvo nije usmjereno k istom smjeru, ne možeš voziti pod ručnom, čuje se, zato smo stvorili tim od šest ljudi, koji svi imaju svoja postignuća, te će svatko moći dati svoj doprinos i sada mi je jasnije nego prije par godina koliko je važno imati koherentno upravljanje strankom", rekao je Plenković.

Posebno je naglasio da će u stranci biti mjesta i za "one druge".

"Sigurno neće nitko biti šikaniran, to ne dolazi u obzir, za sve ima mjesta, ali ovo je tim ljudi s osobnim postignućima, predan našim vrijednostima i daju doprinos HDZ-u, dijelimo isti smjer, a najuže vodstvo stranke mora dijeliti isti smjer da bi bilo jedinstveno i pobjeđivalo punim jedrima", dodao je Plenković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...