LEPA BRENA ŠOKIRALA FANOVE: U ovom CRNOM IZDANJU niko je ne pamti (FOTO)

Lepa Brena je u samo četiri sata dobila više od 8000 lajkova na fotografiju s tamnom kosom, a svi bruje o tome da sliči na Cher.

  • Estrada

  • 04. Mar. 2020  04. Mar. 2020

  • 0

"Ususret promjenama... na sebi", napisala je Lepa Brena u opisu fotografije koju je objavila na svom Instagramu i iznenadila sve fanove.

Jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora odrekla se nakratko svoje poznate plave kose te je stavila periku tamne boje za potrebe snimanja. "Molim Lepu Brenu da se vrati! Ovo niste vi", samo je jedan od preko 8000 komentara fanova, koji su se složili u jednoj činjenici.

Brenini fanovi komentiraju kako pjevačica na fotografiji neodoljivo sliči na Cher.

Lepa Brena je, osim što žari i pali pozornicama širom regije, i baka malenog Aleksandra koji će uskoro proslaviti 1. rođendan, a radi se o djetetu njezina posinka Filipa Živojnovića i njegove supruge Aleksandre Prijović. Porodica priprema veliku proslavu 11. marta, a na slavlju će biti 150 zvanica, objavljeno je prije nekoliko dana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...