USVOJENA ODLUKA: HT Eronet osniva firmu sa sjedištem u Sarajevu

Informacija o Skupštini, na kojoj će se se govoriti i o osnivanju privrednog društva Haloo d.o.o. Sarajevo, kao i o usvajanju Statuta za isto objavljena je u dnevnoj štampi i na Sarajevskoj berzi.

  • Ekonomija

  • 05. Mar. 2020  05. Mar. 2020

  • 0

Na vanrednoj Skupštini dioničara JP HT d.d. Mostar, koja je zakazana za 13. mart 2020. godine, trebalo bi se odlučiti da se osnuje privredno društvo Haloo d.o.o. Sarajevo.

Informacija o Skupštini, na kojoj će se se govoriti i o osnivanju privrednog društva Haloo d.o.o. Sarajevo, kao i o usvajanju Statuta za isto objavljena je u dnevnoj štampi i na Sarajevskoj berzi.

Kako piše poslovni portal Akta.ba, Vilim Primorac, predsjednik Uprave HT Eroneta, i jedan od odanih kadrova Dragana Čovića, u jednom od intervjua o planovima za 2020. godinu naveo da će nastaviti pojačano raditi na ostvarenju ciljeva izgradnje HT ERONET-a kao kompanije koju korisnici prepoznaju kroz ponudu komunikacijskih usluga najviše razine kvalitete te cjelovitih, inovativnih i istodobno jednostavnih komunikacijskih rješenja prilagođenih zahtjevima današnjih korisnika, a sve to uz najbolju vrijednost usluga za dani novac.

"Stoga, agilnost i fokusiranost prema korisnicima na cijelom tržištu Bosne i Hercegovine, s ponudom osnovnih i inovativnih komunikacijskih usluga najšireg spektra, uz primjenu moderne infrastrukture i tehnologija u digitalnom vremenu, bit će naše usmjerenje i u budućem srednjoročnom i dugoročnom periodu. Zajedno s nastavkom pojačanih ulagačkih aktivnosti u 2020. godini, siguran sam kako ćemo komercijalno lansirati nove usluge, a koje će naši korisnici znati prepoznati i koje će također zasigurno povećati komunikacijski nivo usluga na našem tržištu", kazao je Primorac.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...