DODIK U RUŠITELJSKOM POHODU NA OPOZICIJU: "Šarović i SDS me ne interesuju, čekamo..."

Lider SNSD Milorad Dodik izjavio je večeras u Bijeljini da SNSD nije razgovarao sa SDS već sa Mićom Mićićem i da svaki dogovor doživljava kao dogovor sa njim i da čekaju kako će se stvari odvijati u narednih dan-dva i kako reagovati Mićić.

  • Politika

  • 05. Mar. 2020  

  • 1

– Mi nismo razgovarali sa SDS, mi smo pričali sa gospodinom Mićićem i svaki dogovor doživljavamo kao dogovor sa njim i njegovom ekipom. Kako to doživljava (lider SDS Mirko) Šarović – njegova je stvar, a ne naša – rekao je Dodik novinarima.

Komentarišući informacije da neke zemlje regiona pritišću SDS da ne izbaci Mićića iz stranke, Dodik je rekao da je to njihova unutrašnja stvar i da njega lično, kao ni SNSD, ne interesuje šta radi i šta će ubuduće raditi SDS.

On je dodao da u SNSD sada čekaju kako će se stvari odvijati u narednih dan-dva i kako će reagovati Mićić da bi znali “kako će se dalje kretati”.

– Naša partijska organizacija ovdje je moćna i jaka, ima moju podršku u potpunosti i učinićemo sve da na ovim izborima budemo dio pobjede ovdje u Bijeljini – rekao je Dodik novinarima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...