NEKADA SU SE MILIONI ZAKLINJALI U NJIHOVE MOBITELE: Predstavljen novi Motorolin pametni telefon, znamo i cijenu…

Nakon predstavljanja uređaja Moto G8 Play i Moto G8 Plus sada je stigao i treći model, Moto G8

  • HiTec

  • 06. Mar. 2020  

  • 0

Što se memorijske konfiguracije tiče, Moto G8 dolazi u samo jednoj – sa 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije. Radnu memoriju nije moguće naknadno proširivati, no podatkovnu jest, i to do 512 GB uz pomoć memorijskih kartica (microSD).

Motorola Moto G8 ima 6,4“ zaslon rezolucije 1.560 x 720 piksela. Zaslon u gornjem lijevom kutu ima punch-hole unutar kojeg se nalazi selfie kamera razlučivosti 8 MP (f/2.0). Kad smo kod kamera napomenimo da iako se na prvu čini kako Moto G8 na stražnjoj strani kućišta ima četiri kamere, zapravo ih je samo tri, „četvrta“ je laserski auto fokus. Razlučivost glavne kamere je 16 MP (f/1.7), ultra široke 8 MP, a makro kamere 2 MP. Glavna kamera ima mogućnost snimanja videozapisa u razlučivosti 4K pri 30 fps.

Uređaj se potrebnom energijom za rad napaja iz baterije kapaciteta 4.000 mAh. Tehnologija punjenja kod ovog modela nije nešto naročito, tek 10-vatna. No proizvođač navodi kako s jednim punjenjem baterija može ponuditi (ovisno o načinju korištenja) i do 40 sati rada.

Iako Motorola Moto G8 ima moderni USB-C port, proizvođač je ostavio i stari, analogni 3,5-milimetarski audio port. Sa softverske strane nalazi se Android 10. Motorola je dodala i softver naziva Gametime čija je zadaća zadržavanje bilo kakvih obavijesti kako bi korisnik mogao u gamingu uživati bez prekida.

Telefon je predstavljen u Brazilu te će se na tom tržištu i najprije pojaviti u trgovinama. Cijena će mu biti oko 280 USD

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...