PROCURILI DETALJI STRAVIČNE EKSPLOZIJE KOJA JE ZATRESLA BANJALUKU: U bombaškom napadu potpuno uništeni automobil i garaža, građani su u šoku…

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli rekli su da je do eksplozije došlo oko 22 sata i 45 minuta

  • Vijesti

  • 06. Mar. 2020  06. Mar. 2020

  • 1

U eksploziji koja se sinoć desila u Solunskoj ulicu u Banjaluci oštećena je garaža i automobil, potvrđeno je iz policije.

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli rekli su da je do eksplozije došlo oko 22 sata i 45 minuta.

– Na licu mjesta utvrđeno je da je nepoznati izvršilac ili više njih nepoznatu eksplozivnu napravu postavio na vrata od garaže vlašništvo oštećenog usljed čije detonacije je došlo do oštećenja i automobila oštećenog – rekli su iz policije.

Policijski službenici Policijske uprave Banjalika izvršili su blokadu prostora i preduzimaju sve istražne i operativne radnje na otkrivanju izvršioca krivičnog djela. U toku je uviđaj na licu mjesta krivičnog djela.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da se radi o krivičom djelu izazivanje opšte opasnosti te da se nastavi rad na otkrivanju izvršioca krivičnog djela.

- Probudila me snažna eksplozija, sve se treslo. Nisam vidio šta se desilo, a čuo sam da je na garažu kuće preko puta navodno bačena bomba. Niko ništa nije vidio - kazao je jedan stanar Solunske ulice ne želeći da se predstavi.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...