DUŠKO MARKOVIĆ POTPUNO DEMASKIRAO PATRIJARHA IRINEJA: „Nad Crnom Gorom se povampiruju politike krvavih 90-ih, on mora da shvati…“

Patrijarh Irinej treba da shvati i prihvati da je Crna Gora sekularna, građanska i višenacionalna država, poručio je premijer Crne Gore Duško Marković

  • Regija

  • 07. Mar. 2020  

  • 2

"U današnjoj Crnoj Gori scenario vjerske i nacionalne zemlje prosto - ne može proći", kazao je Marković, reagujući na kritike srpskog partijaha u intervjuu za "Sabornik".

Marković je, na sastanku sa Savjetom mladih DPS Budva, kazao da se nad Crnom Gorom "povampiruju politike krvavih 90-tih godina prošlog vijeka", prenosi "RTCG".

"Zakon o slobodi vjeroispovijesti bio je samo povod da se pokrene destrukcija protiv evropske i građanske Crne Gore", kazao je Marković, zamjenik predsjednika DPS-a.

Poručio je da Crnu Goru niko ne može uvući u sukobe i nestabilnost.

"I ovo pitanje, koje danas opterećuje mnoge građane i njihove porodice, riješićemo mirno i demokratski kao i svaki put do sada", istakao je Marković.

 

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...