ANGELINA JOLIE PROLAZI KROZ NAJTEŽI PERIOD: "Moje kćeri borile su se da prežive"

Angelina Jolie otkrila je da su njene dvije kćeri operirane ove godine. U eseju koji je objavila za Međunarodni dan žena slavna glumica i redateljica napisala je da su se njene kćeri borile "da prežive i ozdrave".

  • Show

  • 10. Mar. 2020  

  • 0

Njena 15-godišnja kći Zahara završila je u bolnici zbog neutvrđenih razloga, dok je druga, za koju se ne zna je li 13-godišnja Shiloh ili 11-godišnja Vivienne, bila na operaciji kuka.

Angelina je dodala da su njihova braća bila jako pažljiva u tom periodu, no nije spomenula njihovog oca, svog bivšeg supruga Brada Pitta.

Njen esej objavio je magazin Time.

"Posljednja dva mjeseca provela sam na operacijama najstarije kćeri, a prije nekoliko dana gledala sam kako njena mlađa sestra ide pod nož zbog operacije kuka. Znaju da pišem ovo, jer jako poštujem njihovu privatnost, raspravili smo ovo i poticale su me da to napišem. Razumiju da je prolazak kroz medicinske izazove i borba za preživljavanje i ozdravljenje nešto na što treba biti ponosan. Vidjela sam svoje kćeri kako su sve zaustavile i stavile onu drugu na prvo mjesto i bile sretne što mogu pomoći jedna drugoj. Gledala sam ih kako se suočavaju sa strahovima s hrabrošću", započela je Angelina.

Prisjetila se i kako je sama prošla dvostruku mastektomiju prije tri godine, razvela se od Brada Pitta 2016. godine te kako su joj uklonili jajnike i jajovode godinu ranije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...