MONSTRUMI PROVOCIRAJU U SREBRENICI: Lijepili rođendanske čestitke zločincu Mladiću i Dodiku

Dva člana Udruženja „Istočna alternativa (IA) Republike Srpske“ iz Bratunca danas su u Srebrenici lijepila rođendanske postere osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića i člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, koji su rođeni 12. marta.

  • Mini market

  • 10. Mar. 2020  

  • 2

Ovo je ko zna koja po redu provokacija IA u Srebrenici, koja je ponovo uznemirila i zastrašila povratnike grada genocida i koju ovo udruženje, ciljano, realizira samo u Srebrenici.

alt

Poznat po veličanju osuđenih ratnih zločinaca i negiranju genocida, predsjednik IA Vojin Pavlović kaže da ovim srpskim velikanima čestita rođendan te je zločincu Ratku Mladiću poželio brz oporavak i skori dolazak u Republiku Srpsku, dok je Miloradu Dodiku, također, želi sretan rođendan i da istraje na otcjepljenju RS i spajanju matičnoj Republici Srbiji.

Od lokalnih zvaničnika danas nije bilo osuda na ove provokacije IA u Srebrenici, kao da su navikli na učestale zloglasne aktivnosti ovog udruženja.

(Avaz)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...