KAKO JE PUKLA TIKVA; HARMONIKAŠ SE RAZVEO OD ZORICE BRUNCLIK, PA NAŠAO NOVU PJEVAČICU: Zaljubio se u kolegicu…

Već je bio razveden, pa nije imao prepreke da se udvara pjevačici koja mu je zapala za oko

  • Estrada

  • 11. Mar. 2020  

  • 0

Harmonikaš Ljubo Kešelj sedamdesetih godina prošlog vijeka bio je u braku sa pjevačicom Zoricom Brunclik, a kada su se rastali, nakon deset godina braka on je oženio njenu koleginicu.

Tih osamadesetih godina na sceni se pojavila mlada Sena Ordagić, Ljubo je bio razveden, pa nije imao prepreke da se udvara pjevačici koja mu je zapala za oko. Oni su se ubrzo vjenčali, a ostali su u braku sve do danas. Njene najpopularnije pjesme uradio je upravo Ljubo Kešelj.

- Sve lepo sa Zoricom smatram svojim bivšim životom. A onda se, polovinom osamdesetih desila Sena Ordagić, i to tako što sam slušajući radio čuo pesmu "A ja volim komšiju Milana". Pozvao sam Acu Kostića, voditelja i urednika Studija B, da pitam ko peva - rekao je svojevremeno Ljubo na temu kako je Sena uplovila u njegov život nakon razvoda sa Zoricom Brunclik.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...