VUKANOVIĆ SOLI VOŽDOVU LJUTU RANU: „Svaka čast Mektiću, Šaroviću, Borenoviću i gospođi Pekić, uspjeli su da nadmudre i poraze Dodika…“

Novi blog Nebojše Vukanovića prenosimo u cijelosti

  • Mini market

  • 12. Mar. 2020  

  • 1

Piše: NEBOJŠA VUKANOVIĆ

Poslije nekoliko decenija SNSD i HDZ sinoć su izgubili kontrolu nad Centralnom iznornom komisijom BiH, što je izazvalo pravu paniku u vrhu ovih stranaka, prije svega SNSD-a, jer se stvaraju uslovi za održavanje regularnih izbora i fer brojanje glasova, a smanjuju mogućnosti za manipulacije i prekrajanja izborne volje građana. Poslanici Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH sinoć su smijenilk Branka Petrića i Novaka Božičkovića, kojima je davno isktekao mandat, i oni više nisu članovi CIK-a BiH i oficiri za vezu SNSD-a, koji su imali zadatak da spriječe kontrolu izbornog procesa i naknadno brojanje glasova, omoguće krađu, nekažnjene zloupotrebe, sporna štampanja listića, zamjene vreća, prepravljanje zapisnika sa glasačkih mjesta…

alt

Kakva je panika zahvatila režim pokazuje vanredno gostovanje Dodika i Stevandića u Dnevniku 3 RTRS-a, nervozno obraćanje naciji i pričanje starih otrcanih priča o izdajnicima, bakirovcima, podanicima SDA.. Tek danas će da se osjeti prava nervoza, strah i panika, cviliće horski na RTRS-u, ATV-u i ostalim dvorskim medijima, ali uzalud jer su trajno izgubili jednu važnu polugu vlasti.

alt

alt

Svaka čast Mektiću, Šaroviću, Borenoviću i g-đi Pekić, jer su uspjeli da nadmudre i poraze Dodika, izbiju mu iz ruka važno oružje i polugu manipulacije, i bar malo vrate povjerenje naroda u regularnost izbornog procesa i nadu da se zlo može srušiti jer se neće prekrajati izborna volja naroda, kome je svega preko glave.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...