TAKAV ZLOČIN SE NE PAMTI: Udavala se tri puta, a svaki od bivših muževa izvukao je deblji kraj, no ono što je učinila trećem mužu ZAPREPASTILO JE I POLICIJU…

„Slobodna Bosna“ donosi novu zanimljivu priču iz povijesti

  • Jeste li znali

  • 16. Mar. 2020  

  • 0

Glavni lik naše današnje priče je Australka Katherine Knight.. Kombinacija alkoholizma, patološke ljubomore i sadističkih poriva iz njenog je života otjerala svakog muškarca, a oni koji su se izvukli s glavom na ramenima iskusili su teror zbog kojeg su završili kod psihijatra.

Kad je prvi suprug zbog batina i razbijanja stvari po kući rekao Katherine da je napušta, ona je zgrabila čekić za meso i izbila mu sve zube. Dok je nesretnik krvario i vrištao u agoniji, ona se pjevajući zaputila u garažu. Ondje je, pomoću čekića potupno raznila njegov skupocjeni automobil.

Na kraju mu je, za oproštaj, spalila rijetke stripove koje je godinama skupljao.

Drugi muž, koji je njeno ludilo trpio tri godine, prošao je još gore. Kad mu je, u potrazi za dokazom nevjere, ispreturala radni stol, uništivši važne dokumente na kojima je dugo radio, njegovo je strpljenja došlo do kraja.

“S nama je gotovo”, prvi put je podigao glas na nju. “Trebao sam slušati majku, koja mi je lijepo govorila da se ne ženim luđakinjom poput tebe!” Katherininim licem razlilo se ružno crvenilo. “Pokazat ću ti ja kolika sam luđakinja”, vrisnula je, a potom dograbila kućnog ljubimca, i malom  štenetu prerezala vrat.

No, ludilo je doseglo vrhunac kada se raspao njezin treći brak.

Johna Pricea, čovjeka kojem se zaklela na vječnu ljubav, trideset sedam je puta izbola nožem kad joj je rekao da je ostavlja. Njen bijes nije se stišao ni kad je nesretnik nepomično ležao u lokvi krvi. Nakon što je truplu ogulila kožu, odvukla ga je u podrum te ga objesila o kuku za meso. Priceova glava i komadi stražnjice završili su u loncu: Katherine ih je skuhala planirajući ih poslužiti djeci iz žrtvina prvog braka.

Na svu sreću, mališani su to izbjegli, a luda žena je uhapšena nakon što ju je susjed vidio kako okrvavljena pleše po dvorištu.

Kathrine je u povijest Australije ušla kao prva osoba osuđena na doživotnu robiju bez mogućnosti pomilovanja.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...