KAKVA GREŠKA: Bosanac sletio na aerodrom, pa umjesto u karantin otišao na ćevape…

Zbog pandemije koronavirusa na Međunarodnom aerodromu Tuzla vrše se sanitarni nadzori putnika, nakon čega osobe koje dolaze iz inostranstva idu u kućnu izolaciju u trajanju od 14 dana

  • Hronika

  • 16. Mar. 2020  

  • 0

Policija provjerava jesu li pojedinci u samoizolaciji.

Međutim, dolazi i do kršenja samoizolacije, što prijavljuju građani. Tako je jedan muškarac jučer dobio rješenje o samoizolaciji nakon što je sletio iz Njemačke, ali se i pored toga danas na Facebooku pohvalio da u restoranu jede ćevape.

On je podijelio fotografiju iz jedne ćevabdžinice u Srebreniku uz opis: „Što me zeza karantina, ne mogu ni ćevape jesti u Bosni“.

Policija je, kako se navodi, upoznata sa ovim slučajem nepoštovanja izdate naredbe o kućnoj izolaciji zbog proglašene pandemije, piše Tuzlanski.ba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...