KAMIONDŽIJA TEK STIGAO IZ NJEMAČKE U BiH: "Neću u samoizolaciju, ničega me nije strah..." (VIDEO)

U Njemačkoj sam boravio šest dana i nije me ničega strah

  • Društvo

  • 16. Mar. 2020  

  • 2

Vozač koji se predstavio kao Almir iz Srebrenika tvrdi da sam može procijeniti svoje zdravstveno stanje te najavljuje da se “najvjerovatnije neće pridržavati naredbe” o dvosedmičnoj izolaciji, prenosi Glas Amerike.

"Ja sam Almir iz Srebrenika, dolazim iz Njemačke. Dobio sam neki obrazac da ispunim, ne znam šta je u pitanju, ali ciganluk je neki", rekao je.

Tvrdi da su procedure na granicama “patnja za šofere”.

"U Njemačkoj sam boravio šest dana i nije me ničega strah. Naše vozače ničega nije strah, jer smo obični paćenici", dodaje.

Kako kaže, neće se pridržavati uputa o dovesdmičnoj izolaciji.

"Uputa se neću pridržavati, jer ja sam zdrav. Osjetim da sam zdrav i čega ću se čuvati", rekao je Almir.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...