MARIJA ŠERIFOVIĆ SE OGLASILA IZ IZOLACIJE U SRBIJI: „Neću moći u Bosnu na ćevape…“

Srbijanskoj je pjevačici koronavirus, poremetio planove te tako uskoro neće moći otići ni u Ameriku, a povodom toga oglasila se i putem Instagrama

  • Estrada

  • 18. Mar. 2020  

  • 0

- Ok... Daću svojih par meseci je*enoj Coroni. Brinuću se o sebi i ljudima oko sebe. Nosiću masku i rukavice! Praću ruke. Držaću Joku pod ključem. Verica je u karantinu. Ja neću ići nigde. Biću dobar građanin! I to predlažem svima vama! Budite dobri građani da se ovo ludilo što pre završi! - poručila je Marija.

- Ne budete li građani za primer, direktno se zamerate meni, a znate da to nije dobro. Onda ja zbog vas neću moći da idem u Ameriku, neću moći u Veneciju na ručak i u Noventa Di Piave po prolećne popuste, neću moći da pevam i usrećujem ljude, neću moći u Španiju na more…, neću moći u Dalmaciju na pršut i vino, neću moći u Bosnu na ćevape… - napisala je između ostalog Marija na Instagramu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...