BORENOVIĆ PRIMJENJUJE ŠAROVIĆEV RECEPT: Potpredsjednik PDP-a zbog saradnje s Dodikom biće izbačen iz stranke…

Slavišu Markovića očekuje sudbina Miće Mićića

  • Politika

  • 18. Mar. 2020  18. Mar. 2020

  • 0

Sjednica Predsjedništva PDP-a, koja je bila planirana za danas, pomjerena je za petak, i na njoj će se donijeti konačna odluka o sudbini potpredsjednika stranke i predsjednika Gradskog odbora Bijeljina Slaviše Markovića, koji je nedavno, mimo odluke partije, potpisao sporazum o koalicionoj saradnji na lokalnom nivou sa Gradskim odborom SNSD-a.

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović potvrdio je da će sjednica biti održana u petak, ali nije iznosio druge detalje.

On je istakao da je čak moguće da će se sjednica održati telefonskim putem zbog novonastale situacije izazvane širenjem virusa korona u BiH.

„Ukoliko zbog novonastale situacije ne bude moguće prisustvo većine članova Predsjedništva BiH, onda ćemo sjednicu održati telefonskim putem“, kazao je Borenović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...