BH. KONZUL U NJEMAČKOJ LUČIANO KALUŽA: Apeliram na sve da ne kreću u BiH

Cilj preventivnih mjera je ograničavanje kretanja u svim pravcima

  • Mini market

  • 18. Mar. 2020  

  • 0

Generalni konzul Bosne i Hercegovine u njemačkom Frankfurtu Lučiano Kaluža objavio je na društvenim mrežama da se većina upita državljana BiH koji borave u Njemačkoj, odnosi na informiranje u vezi sa povratkom u našu zemlju.

Od jutros većina upita prema Konzulatu odnose se na informisanje u vezi odlaska ka BiH.

Apelujem na sve bh državljane da ne kreću na put! Cilj preventivnih mjera je ograničavanje kretanja u svim pravcima. Poštujete odluke nadležnih institucija. Sada nije vrijeme za putovanje!

"Apeliram na sve državljane BiH da ne kreću na put! Cilj preventivnih mjera je ograničavanje kretanja u svim pravcima. Poštujete odluke nadležnih institucija. Sada nije vrijeme za putovanje", napisao je Kaluža.

Slične apele državljanima BiH koji se trenutno nalaze izvan naše zemlje, ali i onima koji namjeravaju putovati u BiH, uputili su i ostali diplomatski predstavnici BiH u inozemstvu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...