DRASTIČAN PAD TEMPERATURA, POVRATAK MINUSA, A BIĆE I PADAVINA: Donosimo prognozu vremena za narednih nekoliko dana…

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost

  • Vijesti

  • 20. Mar. 2020  

  • 0

Jutarnja temperatura od 2 do 10, a najviša dnevna do 24 stupnja.

U subotu malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Tokom dana porast oblačnosti. Poslijepodne u sjevernim područjima zemlje se očekuje  kiša. Jutarnja temperatura od 4 do 10, a najviša dnevna do 23 stupnja.

U nedjelju pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana kiša se očekuje u sjevernim i sjeveroistočnim područjima. Na planinama susnježica ili snijeg. Jutarnja temperatura od 3 do 9, a dnevna od 6 do 16 stupnjeva. Tokom noći, osjetan pad temperatura zraka.

U ponedjeljak u Bosni pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima, ponegdje u centralnim i istočnim područjima može pasti i malo snijega. U Hercegovini malo do umjereno oblačno. Jutarnja temperatura od -6 do 0, a najviša dnevna od 2 do 10 stupnjeva.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...