ZIMA SE VRAĆA NA MALA VRATA, BIĆE I SNIJEGA: Donosimo vremensku prognozu za narednih nekoliko dana…

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme

  • Vijesti

  • 21. Mar. 2020  

  • 0

U drugoj polovini dana u Bosni postepeno naoblačenje sa sjevera. Prijepodne vjetar južnog i jugozapadnog smjera, a u drugom dijelu dana vjetar mijenja smjer na sjever. Jutarnja temperatura zraka između -1 i 4°C, a dnevna između 16 i 23°C.

U nedjelju u Bosni oblačno vrijeme. U nizinama će padati kiša ili susnježica, a u višim područjima snijeg. U Hercegovini sunčanije prijepodne. Slaba kiša u večernjim satima. Jutarnja temperatura zraka između 1 i 4°C, a dnevna između 2 i 7°C, na jugu zemlje do 18°C.

U ponedjeljak pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne većinom sa slabim snijegom, na jugu zemlje slaba kiša. Jutarnja temperatura zraka između -6 i -2°C, a dnevna između -3 i 7°C.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...