BRUKA I SRAMOTA: Crnogorski novinar šokirao naciju, pogledajte kako je komentirao izvještaj o zaraženim koronavirusom... (VIDEO)

Sportski komentator crnogorske državne televizije Nebojša Šofranac šokirao je tamošnju javnost izvještavajući o preminulima od koronavirusa

  • Regija

  • 21. Mar. 2020  21. Mar. 2020

  • 1

Šofranac je, prenosi Blic, izvještavao u četvrtak o žrtvama koronavirusa u Europi i svijetu, ali je to učinio na potpuno neprikladan način, zbog čega se opravdano našao na udaru kritika gledatelja.

Jedan od najpoznatijih crnogorskih sportskih komentatora u jednom trenutku, počeo je izvještavati o broju preminulih na način na koji se izvještava s međunarodnih utakmica.

"Koreja na petom mjestu. Njemačka je na šestom mjestu, smrtnost koja je strašno niska. Inače, Njemačka ne zaostaje mnogo za Španjolskom, ispred je Francuske", jedan je od nesportskih Šofrančevih komentara.

Komentari na Šofrančevo komentiranje na društvenim mrežama uglavnom su osuđujući, no ima i onih koji njegov bizaran pristup na Radioteleviziji Crne Gore smatraju duhovitim.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...