LOŠE VIJESTI IZ BIJELE KUĆE: Član ureda američkog potpredsjednika pozitivan na koronavirus...

Američki potpredsjednik Pence na čelu je tima koji je zadužen za borbu protiv koronavirusa u SAD-u

  • Svijet

  • 21. Mar. 2020  21. Mar. 2020

  • 0

Član ureda američkog potpredsjednika Mikea Pencea pozitivan je na testu za koronavirus, no ni američki predsjednik Donald Trump niti Pence nisu bili s njim u kontaktu, objavila je u petak Penceova predstavnica za tisak Katie Miller.

Miller je kazala kako je ured dobio informaciju o tome u petak navečer, no ne navodi se o kojem je pojedincu iz ureda riječ. "Daljnje utvrđivanje njegovih kontakata uslijedit će sukladno uputama CDC-a", kazala je Miller referirajući se na Centre za prevenciju i kontrolu bolesti (CDC).

Američki potpredsjednik Pence na čelu je tima koji je zadužen za borbu protiv koronavirusa u SAD-u.

Ured za sada nije potvrdio hoće li se i sam Pence sada testirati na COVID-19.

Glasnogovornica Bijele kuće Stephanie Grisham rekla je prošlog tjedna da Pence nije tražio testiranje nakon objeda s brazilskim dužnosnikom za kojeg je poslije utvrđeno da je pozitivan na testu.

Predsjednik Donald Trump testirao se i negativan je na koronavorus, kazao je prošlog tjedna njegov liječnik.

Dva člana američkog Zastupničkog doma, Mario Diaz-Balart s Floride i Ben NcAdams iz Utaha, kazali su u srijedu da su pozitivni na koronavirus, postavši prvi članovi Kongresa kod kojih je utvrđena zaraza ovom respiratornom bolešću.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...