UHAPŠENA ČETIRI POLICAJCA: Primali mito od vozača kamiona

Policajci su suspendovani i podnesena je inicijativa za pokretanje disciplinskog postupka.

  • Hronika

  • 24. Mar. 2020  

  • 0

"Četiri policijska službenika u Bosanskoj Gradišci uhapšena su zbog primanja mita", potvrđeno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUPRS).

Slobode su lišeni V.G., B.Š., N.D. i R.S., jer postoje osnovi sumnje da su ovi policijski službenici Policijske uprave Bosanska Gradiška, u toku noći s 22. na 23. mart, prilikom obavljanja poslova i zadatke iz svoje nadležnosti predviđenih planom Štaba za vanredne situacije, primili mito od više vozača kamiona, kako bi im oprostili uočene prekršaje.

Policajci su suspendovani i podnesena je inicijativa za pokretanje disciplinskog postupka.

Hapšenje su izvršili pripadnici Uprave MUPRS-a za organizovani i teški kriminalitet.

Iz MUPRS-a se zahvaljuje građanima koji su sarađivali sa policijom na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...