VRIJEME SE MIJENJA, SA LOŠEGA NA GORE: Donosimo prognozu za narednih nekoliko dana...

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje oblačno vrijeme.

  • Vijesti

  • 27. Mar. 2020  

  • 0

Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Tokom dana, u Bosni će padati slaba kiša ili susnježica. Nešto više padavina u Hercegovini. Slab snijeg na planinama. Jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 5, na jugu zemlje do 8, a najviša dnevna između 6 i 15 stupnjeva.

U subotu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, u centralnim i istočnim područjima slaba kiša ili susnježica, a na planinama slab snijeg. Jutarnja temperatura zraka između 1 i 6, a najviša dnevna između 8 i 18 stupnjeva.

U nedjelju oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura zraka između 1 i 7, a najviša dnevna između 11 i 17 stupnjeva.

U ponedjeljak u našoj zemlji umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Nešto manje oblačnosti očekuje se u Hercegovini. Prijepodne kiša se očekuje u sjevernim područjima. Tokom dana, padavine se očekuju i u centralnim djelovima zemlje. Na planinama slab snijeg. Jutarnja temperatura zraka između 0 i 5, a dnevna između 3 i 14 na jugu zemlje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...