SRBIJA NA MUKAMA: Podnijeto više od 600 krivičnih prijava, 2.000 ljudi na potjernicama jer nisu otvorili vrata policajcima, u samoizolaciji...

Direktor policije Srbije Vladimir Rebić rekao je da je policija podnijela preko 600 krivičnih prijava i da je već procesuirala one koji krše mjeru samoizolacije

  • Regija

  • 29. Mar. 2020  29. Mar. 2020

  • 0

"Zbog kršenja samoizolacije do sada je podneto 678 krivicnih prijava i oni će zbog toga odgovarati pred krivičnim sudom. Neki građani su već osuđeni", reako je direktor policije Srbije Vladimir Rebić za jednu beogradsku televiziju.

On je naveo da u bazi ima više od 73.000 lica koja su u samoizolaciji, a da je raspisana potraga za oko 2.000 ljudi, koji nisu otvorili vrata kada su ih tražili policijski službenici.

Rebić je rekao da su neki već osuđeni na kazne zatvora. Oni koji služe kaznu nalaze se u posebnim zatvorima u Pirotu, Vršcu i Požarevcu. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...