LUTRIJA BiH: Sutrašnje izvlačenje brojeva igre SuperLOTO odigrajte iz topline svojih domova  

Lutrija Bosne i Hercegovine i pored brojnih izazova zbog cjelokupne epidemiološke situacije obezbjedila je jednosedmično izvlačenje brojeva igre SuperLOTO koje će se održavati svakog utorka. Već sutra je izvlačenje brojeva 25. kola igre SuperLOTO koje će biti emitirano direktno na programu Federalne televizije sa početkom u 19:10 sati. SuperJackpot u sutrašnjem izdanju igre SuperLOTO iznosi 1.190.000,00 KM.

  • Ekonomija

  • 30. Mar. 2020  

  • 0

Iz Lutrije Bosne i Hercegovine naglašavaju da igrači navedenu igru mogu odigrati  iz sigurnosti svojih domova putem eNovčanika na web stranici www.lutrijabih.ba te da dopunu sredstava za igranje mogu izvršiti putem A-bona, uplatom sredstava direktno na IBI broj igrača na kioscima Duhanprometa i Rive Tuzla te uplatom putem bankovnih računa, direktno u bankama ili poštama ali i popunjavanjem digitalnog platnog naloga, putem internet bankarstva.

Za odigravanje lutrijskih igara na raspolaganju su i prodajna mjesta ovlaštenih saradnika: iNovine, Duhanpromet, Duhan, Petrol, Gazprom, Hrvatska pošta i dr.

Navedeno je i da Lutrija Bosne i Hercegovine garantuje isplatu svih ostvarenih dobitaka u igrama na sreću, te je shodno tome produžila rok za naplatu do daljnjeg.

Iz Lutrije BiH pozivaju sve igrače da prije svega pokažu odgovornost kako u pridržavanju propisanih mjera tako i u igranju igara na sreću.

Za sve informacije u vezi igara na sreću Lutrije Bosne i Hercegovine posjetite web stranicu www.lutrijabih.ba. Za detalje u vezi registracije i ostvarivanja bonusa igrači mogu pozvati INFO liniju Lutrije BiH- podrška igračima na brojeve telefona +38733 257 200; +38733 257 201 ili poslati upit na e-mail: podrska@lutrijabih.ba.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...