BILA POD STRESOM: Pop zvijezda otvorila dušu i priznala da je imala problem s ovisnošću iz koje ju je izvukao suprug

Ellie Goulding prošle je godine rekla da je zbog stresa skoro odustala od glazbe, no u svemu joj je pomogao suprug.

  • Show

  • 30. Mar. 2020  

  • 0

Pjevačica Ellie Goulding otkrila je kako joj je vježbanje preuzelo čitav život te je postala ovisna o odlascima u teretanu.

33-godišnja glazbenica otvoreno je ispričala da je umjesto u studio išla u teretanu, a preskakala je čak i pisanje pjesama samo da bi vježbala. S ovisnošću joj je pomogao suprug, bivši olimpijac Caspar Jopling.

"Ne smatram se osobom koja lako postane ovisna, ali upravo sam se tako osjećala u jednom trenutku dok sam odlazila u teretanu. To više nije bilo zbog zdravlja ni zabave, odlazila sam vježbati jer sam osjećala da moram, a to je bilo svakoga dana", ispričala je Ellie za The Sun.

Pjevačica pretpostavlja kako je ovisnost proizašla iz stresa obzirom na to da je zbog turneja bila umorna i teško se nosila sa svim obavezama.

"Imala sam osjećaj da moram biti uvijek u top formi i brinuti o zdravlju, no zanemarila sam druge stvari", priznaje Goulding.

Popularna glazbenica prošle je godine ispričala da je skoro odustala od glazbe nakon 10 godina jer se više nije mogla nositi sa stresom. Nakon albuma objavljenog 2015. godine uzela je četverogodišnju pauzu da se oporavi, a suprug joj je u svemu pomagao.

Ellie i Caspar vjenčali su se u kolovozu prošle godine, a pjevačica je rekla kako je umorna od pitanja kada će imati djecu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...