MIRE U IZOLACIJI: Pogledajte kako trenira Miralem Pjanić... (FOTO)

Inostrani mediji pišu kako je izvjesno da će Pjanić od iduće sezone igrati u novom klubu

  • Sport

  • 30. Mar. 2020  30. Mar. 2020

  • 0

Opasni virus koji hara svijetom prekinuo je sve nogometne lige. Igrači umjesto na terenu “treniraju” online. I slavni je Juventus svojim igračima odredio program po kojem svakodnevno rade i održavaju “kondiciju”, pišu Sportske.ba.

Zvijezda Juventusa i bosanskohercegovački reprezentativac prije desetak dana napustio je Italiju i došao u porodičnu kuću. Mire na najbolji mogući način koristi neplanirani odmor. Uglavnom je u krugu svoje porodice u Luksemburgu. Preko dana igra tenis, trči zadate dionice i radi po uputama trenera Juventusa.

Luksemburžani su ugodno iznenađeni što imaju priliku sresti Miralema Pjanića, najboljeg igrača svih vremena koji je počeo igrati u ovoj zemlji.

Inostrani mediji pišu kako je izvjesno da će Pjanić od iduće sezone igrati u novom klubu. Tri kluba svjetskog renomea krenula su u lov na Pjanića. Kako i Juventus ima svoju računicu, borba za Mireta postaje sve zanimljivija.

Foto: Sportske.ba

Kako je izvjesno da se prvenstvo još neće nastaviti Mire će 30- ti rođendan napokon proslaviti s majkom Fatimom, koja na isti dan (2. aprila) slavi rođendan. Mire je u rođen 2. aprila 1990. godine u Zvorniku. Tada je njegov otac Fahrudin igrao za Drinu. Bio jedan od najboljih amaterskih igrača u BiH. Čak je trebao potpisati za Želju, ali je otišao za Luksemburg. Stariji Pjanić je rođen u Kalesiji, igrao je za Jedinstvo, kao i njegova braća i još desetak Pjanića.

Sa Fahrudinom je u Kalesiji igrao i Safet Suljkanović, Miretov tetak, ofanzivni bek, koji je također karijeru nastavio u Luksemburgu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...