OVIMA NIJE DUGO TREBALO: Prvi nogometni klub bankrotirao je zbog koronavirusa

MSK ŽILINA, nogometna momčad koja je sedam puta bila prvak Slovačke, a u Hrvatskoj je najpoznatija kao ekipa koja je izbacila Hajduk u kvalifikacijama za Europa ligu 2009. godine, objavila je bankrot.

  • Sport

  • 30. Mar. 2020  

  • 0

Iz kluba su izdali priopćenje u kojem su objasnili tešku situaciju u kojoj se klub nalazi i objavili kako bi svi igrači trebali početi tražiti novi klub jer će ovaj biti likvidiran. 

Rad kluba službeno će biti prekinut 30. travnja ove godine, a igrači će od toga datuma, bez obzira na postojeće ugovore, moći potražiti novog poslodavca. 

Propast kluba uzrokovala je nemogućnost dogovora s igračima oko isplate i smanjenje plaća zbog posljedica pandemije koronavirusa, a kako je klub već neko vrijeme u upitnoj financijskoj situaciji, odlučeno je da je likvidacija jedina opcija. 

Žilina je prije prekida sezone zbog izbijanja pandemije koronavirusa bila druga momčad lige s 10 bodova manje od Slovana iz Bratislave i sedam više od Dunajske Strede. 

(Index.hr/SB)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...