OVO JE TAKO JADNO: U jeku borbe protiv koronavirusa u RS-u nastavljena je propaganda protiv NATO-a

U Istočnom Sarajevu osvanuli su plakati "Ne u NATO".

  • Mini market

  • 30. Mar. 2020  30. Mar. 2020

  • 0

Velikosrpska politika Republike Srspke ,koristi krizu koja je nastupila koronavirusom za vođenje propagande protiv NATO pakta.  Jučer su u Istočnom Sarajevu osvanuli plakati “Ne u NATO”. Na plakatima piše da su avioni NATO-a iz Italije odvezli pola miliona testova na koronavirus.

Prema pisanju lista La Republica, 500.000 testova na koronavirus, koje je proizvela fabrika u Brescii, američka je vojska kamionima odvezla u NATO bazu Aviano, utovarila u vojni transportni avion i odvezla u Sjedinjene Američke Države.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...